Zöld Hétfő Napok - minden hónap első hétfője

Az eseményen résztvevő webáruházak díjmentes kiszállítást vállalnak az aznap leadott megrendelések esetén, értékhatártól függetlenül vagy kedvező feltételek mellett.

Zöld Hétfő ingyen szállítási napok

kapcsolat

A Zöld Hétfő Napokat az Ingyen Szállítás Napot is megrendező Q7 Kft szervezi -A cég több mint 6 éve van az informatikai piacon az interneten egyaránt. Az évek alatt nagy tapasztalatot szereztünk az ügyviteli rendszerek, az internetes alkalmazások és az értékesítés területén egyaránt.

 

Elvitte a hideg a szmogot

Az időjárási viszonyok gyors és kedvező alakulása nyomán Tarlós István főpolgármester ma megszüntette a szmogriadó tájékoztatási fokozatát – közölte a Főpolgármesteri Hivatal.

Tovább folytatódik a borult, párás, alkalmanként csapadékos idő Budapesten, aminek hatására lassan csökken a szálló por koncentrációja. Holnap csütörtökön már számottevő csapadék nem várható.

További részletek a greenfo.hu oldalon-->>

Statisztika a webáruházak forgalmáról

Tudta Ön, hogy december 3-án már a 22. Zöld Hétfő lesz a neten? Vajon mit jelent ez a webáruházak számára?
 

Ingyenes szállítással rendelhetsz- csak hétfőn

 

Ezt nem fogod elhinni! INGYEN szállítanak a webáruházak.

 

Hétfőn ingyen szállítanak és ajándékokat kapsz

 

Ők szállítanak ingyen, ha hétfőn rendelsz.

Ahogy már megszokhattad, a hónap első hétfője Zöld Hétfő.  Július 2-án ingyen szállítással vásárolhatsz a Zöld Hétfőn résztvevő  webáruházakból.

Szereted Afrikát?

Talán hallottál róla, hogy afrikai meleg áramlik hazánkba a hét végén. Mit jelent ez a számodra? Tikkasztó meleg, országos hőség, sőt forróság várható, néhol 38-40 fokos értékeket is mutathatnak a hőmérők. Ha teheted, töltsd a hétvégét vízparton! Legalább jövő hét közepéig folytatódik a rendkívüli meleg, napos időjárás.

Ez Téged is megérint, ha van gyermeked. (Ha nincs, akkor is.)

Május 7-én Zöld Hétfő lesz, ahogy eddig minden hónap első hétfőjén. Ezt már Te is régóta tudod. Azt viszont, talán még Te sem hallottad, hogy május 7-e egy fontos nap másoknak is. Ez a nap ugyanis az Anya nélkül nevelkedő gyermekek napja is.
A Nevelőotthonok Magyarországi Egyesülete kezdeményezésére először 1990. május 7-én rendezték meg. Azóta az anyák napja utáni hétfőn rendezik meg. Azokról szól ez a nap, akiknek mivel anya nélkül nőnek fel, hiányzik életükből az egyik legfontosabb kötelék és szeretet-forrás, amely csak részben pótolható, de sohasem helyettesíthető.

Rendeljen húsvétra ingyenes szállítással!

Ugye, nem felejtette el, hogy április 8-án jön a nyuszi, azaz húsvét lesz. Rendelje meg hétfőn (április 2.) az ajándékot húsvétra ingyenes házhoz szállítással. A Zöld Hétfő egy olyan nap, amikor a résztvevő webáruházak vállalják, hogy az aznap leadott rendeléseket ingyenesen kiszállítják. Így most csak az ajándékot kell kifizetnie, a szállítást nem.

Rendeljen hétfőn Nőnapra és a szállítást ingyen megkapja!

Ugye, nem felejtette el, hogy március 8-án Nőnap van. Rendelje meg hétfőn (március 5.) az ajándékot a Nőnek, aki fontos Önnek. A Zöld Hétfő egy olyan nap, amikor a résztvevő webáruházak vállalják, hogy az aznap leadott rendeléseket ingyenesen kiszállítják. Így most csak az ajándékot kell kifizetnie, a szállítást nem.

Ne csak a nőkre gondoljon!

A család minden tagja talál valamit

Ma már mindenki talál valamit a Zöld Hétfőkön