Zöld Hétfő Napok - minden hónap első hétfője

Az eseményen résztvevő webáruházak díjmentes kiszállítást vállalnak az aznap leadott megrendelések esetén, értékhatártól függetlenül vagy kedvező feltételek mellett.

Zöld Hétfő ingyen szállítási napok

Ez Téged is megérint, ha van gyermeked. (Ha nincs, akkor is.)

Május 7-én Zöld Hétfő lesz, ahogy eddig minden hónap első hétfőjén. Ezt már Te is régóta tudod. Azt viszont, talán még Te sem hallottad, hogy május 7-e egy fontos nap másoknak is. Ez a nap ugyanis az Anya nélkül nevelkedő gyermekek napja is.
A Nevelőotthonok Magyarországi Egyesülete kezdeményezésére először 1990. május 7-én rendezték meg. Azóta az anyák napja utáni hétfőn rendezik meg. Azokról szól ez a nap, akiknek mivel anya nélkül nőnek fel, hiányzik életükből az egyik legfontosabb kötelék és szeretet-forrás, amely csak részben pótolható, de sohasem helyettesíthető.

Miért írtuk ezt meg neked?

Május 27-én gyermeknap lesz.. Ha Neked is van gyermeked, akkor öleld át és mond el, mennyire szereted! Ha nincs, akkor keress fel egy gyermekotthont és vigyél nekik valami ajándékot! Hidd el, a gyerekek nagyon tudnak örülni minden kis apróságnak!

Gondolj a gyermekekre (is)!

Ajándékozzon a gyerekeknek!

A gyerekek minden kis ajándéknak nagyon örülnek és ki is mutatják

Használd ki Te is az ingyenes kiszállítást! Rendelj hétfőn a webáruházakból és Neked csak a termék árát kell kifizetned, a szállítást ők állják. Rendelhetsz bármit a gyermekeknek, ők értékelni fogják. Természetesen magadat vagy a családod bármely tagját meglepheted valamivel. Adni öröm. Ez egy régi igazság.

Még több webáruház - még nagyobb kínálat

Ma már szinte mindent megrendelhetsz, ha a Zöld Hétfő oldaláról szeretnél választani. Válogass a játékok, parfümök, műszaki termékek, bio élelmiszerek, ruhák, italok, ékszerek között. Válassz egy webáruházat a Zöld Hétfő hivatalos weboldalán!

A májusi Zöld Hétfő kiemelt áruházai

Parfum.hu Tápfutár.hu patronbolt.hu Reflexshop, aktív élet - kreatív szabadidő
Ökokuckó Üvegmacska - Üvegékszer KataBoltja - tökletes tisztaság mérgek nélkül Acélfullánk
Okosjáték Légy szép! A szépség és az egészség áruháza Webtáska - minden ami táska Biolalmár - Bioélelmiszerek

 

További webáruházak a Zöld Hétfő hivatalos oldalán ->>.

 

 

Ha kedvenc áruházad nem találod a résztvevők között, kérünk, írd meg nekünk (), felvesszük velük a kapcsolatot!

Sikeres online vásárlást kívánunk!

Zöld Hétfő és Ingyen Szállítás Nap szervezői

Ingyen Szállítás Nap / Zöld Hétfő