Zöld Hétfő Napok - minden hónap első hétfője

Az eseményen résztvevő webáruházak díjmentes kiszállítást vállalnak az aznap leadott megrendelések esetén, értékhatártól függetlenül vagy kedvező feltételek mellett.

Zöld Hétfő ingyen szállítási napok

Ingyen szállítás az autósoknak

"Ingyen utazhatnak péntektől a miskolciak és családtagjaik érvényes forgalmi engedéllyel a buszokon és villamosokon. Az önkormányzatnál abban bíznak, így sikerül visszaszorítani a porszennyezést." Bizonyára Ön is hallott már ehhez hasonló híreket. Nos, mi a Zöld Hétfő szervezői is valami hasonlót találtunk ki.

dugó az utakon, kinek hiányzik?

Mindenki tudja, hogy a tömegközlekedés környezetbarátabb, mint ha autóval közlekedünk.
De vajon azt is tudja mindenki, hogy az online vásárlás azonos okok miatt sokkal környezetbarátabb, mint a hagyományos bolti vásárlás?

 

ingyen szállítással a környezetvédelemért
Az online vásárlás 24-szer környezetbarátabb (zöldebb)                                                      forrástanulmány ->

Tudta, hogy egy futár átlagosan 80-120 darab terméket visz házhoz? Még belegondolni is szörnyű, hogy ha ezekért a termékekért a vásárlók a saját autóikkal mennének el, akkor mekkora lenne a környezetszennyezés.
Tehát kijelenthetjük, hogy aki az interneten vásárol, az védi a környezetét, aki pedig inkább autóval vásárol, az szennyezi.

Vásároljon interneten, védje a környezetét!

Minden hónap első hétfőjén ingyen szállítanak házhoz az akcióban résztvevő webáruházak, így aki autóval ment volna vásárolni, ezen a napon az internetről rendelhet és még szállítási költséget sem kell fizetnie. Ettől azt várjuk, hogy sikerül visszaszorítani a porszennyezést és a károsanyag kibocsátást.