Zöld Hétfő Napok - minden hónap első hétfője

Az eseményen résztvevő webáruházak díjmentes kiszállítást vállalnak az aznap leadott megrendelések esetén, értékhatártól függetlenül vagy kedvező feltételek mellett.

Zöld Hétfő ingyen szállítási napok

Kapcsolat


A Zöld Hétfő Napokat az Ingyen Szállítás Napot is megrendező Q7 Kft szervezi -A cég több mint 6 éve van az informatikai piacon az interneten egyaránt. Az évek alatt nagy tapasztalatot szereztünk az ügyviteli rendszerek, az internetes alkalmazások és az értékesítés területén egyaránt.

Webáruházakkal, internetes értékesítéssel, is már közel 6 éve foglalkozunk. Minél jobban beleástuk magunkat ebbe a témába, azt kellett tapasztalnunk, hogy a Magyar webáruházak többsége jelentősen le van maradva a külföldi konkurenciától. Ezt jól mutatja a Magyar webáruházak alacsony konverziója és a kiskereskedelmi forgalomban elért aránya (2%, ez az arány Nyugat-Európában 18%).

Ez a felismerés ösztönözte a Zöld Hétfő szolgáltatás indítását is. Célunk a webáruházak, az internetes kereskedők segítése, fejlesztése, konverziójának növelése.

Ebbe a stratégiába illeszkedik az Ingyenes Szállítás Nap és a Zöld Hétfő napok (minden hónap első hétfője) megszervezése is.

Az internetes vásárlás talán egyetlen hátránya a termék kiszállításához köthető, hiszen a vevő nem kapja meg azonnal a terméket és még a szállításért is fizetni kell. Az általunk szervezett eseményeken ez a hátrány eltűnik, így nem kérdés, hogy érdemes ezt kihasználni minden vásárlónak.

A szolgáltatás és a honlap üzemeltetője:


Cégnév Q7 Kft.
Adószám 22765817-3-14
Cégjegyzékszám 14-09-310529 (Somogy Megyei Cégbíróság)
Székhely 7400 Kaposvár, Baross G. u. 19/b fszt/2.
Levelezési cím 7400 Kaposvár, Baross G. u. 19/b fszt/2.
Telefon, fax (+36-30) 640-6488

 

 Gróf Ákos

Gróf Ákos
vezető elemző


Kérjük írja meg kérdését, észrevételét az eseményekkel kapcsolatban!

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.