Zöld Hétfő Napok - minden hónap első hétfője

Az eseményen résztvevő webáruházak díjmentes kiszállítást vállalnak az aznap leadott megrendelések esetén, értékhatártól függetlenül vagy kedvező feltételek mellett.

Zöld Hétfő ingyen szállítási napok

Miért vásároljak interneten?

Ha Ön szeret vásárolni, üzletekről üzletekre járni, ülni a dugóban, kirakatokban gyönyörködni, próbálgatni, árakat összehasonlítgatni, sorba állni és erre kivétel nélkül mindig van kellő ideje és energiája, akkor ne olvasson tovább!
Azonban, ha őszinte akar lenni önmagával, akkor belátja, hogy a mai rohanó világunkban erre sajnos egyre ritkábban van lehetőség! De vásárolni akkor is muszáj. Mi a megoldás?

online vásárlás, webáruház, előny, környezetvédelem
Jöjjön vásárolni az Internetre!

1. Kényelmes és környezetbarát

Nem kell órákon át gyalogolnia, BKV-n utaznia vagy dugókban állnia az autójával. Csak ül egy monitor előtt, mozgatja az egeret, pötyög a billentyűn és könnyedén megtalál szinte bármilyen terméket, amire szüksége van, valamelyik webáruház virtuális polcán. Csak csönd van és nyugalom és egy-két kattintás. Szabadon és kényelmesen nézelődhet, válogathat anélkül, hogy szennyezné a környezetét!

2. Gyors

A fent leírtak nem csupán a kényelmet garantálják, hanem rengeteg időt is nyerhet, hiszen utazgatás, hatalmas áruházakban bolyongás helyett villámgyorsan rátalál a keresett árucikkre valamelyik webshop készletében.
Az is tévhit, hogy sokáig kell várni egy webshop kínálatából megrendelt termékre. A legtöbb webáruház 24 vagy 48 órán belül házhoz szállít, ha pedig épp nincs valami raktáron, akkor ezt többnyire feltüntetik a tétel mellett, és megjelenítik, hogy mennyi idő alatt tudják kiszállítani. (Ez egyébként offline boltok esetén is így van, ott sincs mindig minden raktáron.)

3. Olcsó

Egy webáruház sokkal kedvezőbb árakat tud biztosítani, hiszen számos olyan költséggel nem kell számolnia, amivel egy hagyományos üzlet tulajdonosának igen. Pl. helyiségbérlet, üzemeltetés, alkalmazottak költségei, díszletek, offline marketing stb. Egy webáruház esetén ezek nincsenek, így az eladási árakat is alacsonyabban tudja tartani a webshop üzemeltetője.

4. Biztonságos

Mi van akkor, ha átvernek? - kérdezik sokan. Ilyesmi sajnos a hagyományos vásárlás esetén is előfordulhat. Létezik biztonságos vásárlás az Interneten?!

8 napos garancia. pénzvisszafizetés, elállás, webáruház
Ilyen lehetőség egy valós üzletben nincs!

Igen!

Egyrészt egy webáruháznak sokkal inkább kell tartania a vevők haragjától, hiszen az Interneten minden nyilvános és villámgyors, pillanatok alatt elterjedne, hogy itt nem érdemes vásárolni.
Másrészt, Ön 8 munkanapon belül, indoklás nélkül visszaküldheti a terméket és visszakérheti az árát.

5. Nagyobb a választék

A magas polcbérleti díjak miatt az offline áruházak tulajdonosainak jól meg kell gondolniuk, milyen termékeknek adnak helyet üzletükben. Mivel egy webáruház „virtuális polcainak” szinte semmilyen költsége nincs, ezért sokkal nagyobb választékot kínálhat a vevőknek. Így egy webshop termékei között jóval nagyobb eséllyel talál rá ritka, „sehol sem lehet kapni” típusú árucikkekre, amelyeket csak egy-egy szűkebb réteg igényel – ők viszont nagyon.

IGEN DE!!!

Azt mondják, hogy drága a postaköltség. Önnek talán eszébe sem jut, hogy mennyibe kerül amúgy egy klasszikus vásárlás!
Benzinköltség, parkolás, esetleg villamos-, busz-, metrójegy, de legfőképp idő! Idő, amelyből ma a legkevesebb van. Idő, amely régóta tudjuk: PÉNZ!
Elvesztegetett idő, amelyet sokkal hasznosabb dolgokra fordíthatott volna. A családjára, a szerelmére, a hobbijára, egy jó könyv elolvasására, úgy általában egy a mostaninál élhetőbb életre.
Amúgy is: egy magára valamennyit is adó cég átvállalja a postaköltség minimum felét, sőt törzsvásárlóinak még egyéb kedvezményeket is ad.

Ráadásul a Zöld Hétfőn részt vevő webáruházak bizonyos feltételek mellett ingyenesen kiszállítják Önhöz, amit megrendelt.

Mit mondanak az emberek?

A Kutatócentrum felmérése szerint a megkérdezettek a következő előnyöket említették az online vásárlás mellett:

  • gyorsabb és egyszerűbb, mint személyesen megvenni
  • olcsóbbak a termékek
  • a munkahelyemről tudom intézni a bevásárlást
  • kényelmes
  • nem kell sorban állni
  • nem vagyok nyitvatartási időhöz kötve
  • nem kell cipekedni
  • egyszerűen és gyorsan összehasonlíthatóak az árak