Ez Téged is megérint, ha van gyermeked. (Ha nincs, akkor is.)

Május 7-én Zöld Hétfő lesz, ahogy eddig minden hónap első hétfőjén. Ezt már Te is régóta tudod. Azt viszont, talán még Te sem hallottad, hogy május 7-e egy fontos nap másoknak is. Ez a nap ugyanis az Anya nélkül nevelkedő gyermekek napja is.
A Nevelőotthonok Magyarországi Egyesülete kezdeményezésére először 1990. május 7-én rendezték meg. Azóta az anyák napja utáni hétfőn rendezik meg. Azokról szól ez a nap, akiknek mivel anya nélkül nőnek fel, hiányzik életükből az egyik legfontosabb kötelék és szeretet-forrás, amely csak részben pótolható, de sohasem helyettesíthető.

Miért írtuk ezt meg neked?

Május 27-én gyermeknap lesz.. Ha Neked is van gyermeked, akkor öleld át és mond el, mennyire szereted! Ha nincs, akkor keress fel egy gyermekotthont és vigyél nekik valami ajándékot! Hidd el, a gyerekek nagyon tudnak örülni minden kis apróságnak!

Gondolj a gyermekekre (is)! Ajándékozzon a gyerekeknek!

A gyerekek minden kis ajándéknak nagyon örülnek és ki is mutatják

Használd ki Te is az ingyenes kiszállítást! Rendelj hétfőn a webáruházakból és Neked csak a termék árát kell kifizetned, a szállítást ők állják. Rendelhetsz bármit a gyermekeknek, ők értékelni fogják. Természetesen magadat vagy a családod bármely tagját meglepheted valamivel. Adni öröm. Ez egy régi igazság.

Még több webáruház – még nagyobb kínálat

Ma már szinte mindent megrendelhetsz, ha a Zöld Hétfő oldaláról szeretnél választani. Válogass a játékok, parfümök, műszaki termékek, bio élelmiszerek, ruhák, italok, ékszerek között. Válassz egy webáruházat a Zöld Hétfő hivatalos weboldalán!

A májusi Zöld Hétfő kiemelt áruházai

További webáruházak a Zöld Hétfő hivatalos oldalán ->>.

Ha kedvenc áruházad nem találod a résztvevők között, kérünk, írd meg nekünk (info@ingyenszallitasnap.hu), felvesszük velük a kapcsolatot!

Sikeres online vásárlást kívánunk!

Zöld Hétfő és Ingyen Szállítás Nap szervezői