Kapcsolat

A Zöld Hétfő Napokat az Ingyen Szállítás Napot is megrendező Q7 Kft szervezi -A cég több mint 6 éve van az informatikai piacon az interneten egyaránt. Az évek alatt nagy tapasztalatot szereztünk az ügyviteli rendszerek, az internetes alkalmazások és az értékesítés területén egyaránt.

Webáruházakkal, internetes értékesítéssel, is már közel 6 éve foglalkozunk. Minél jobban beleástuk magunkat ebbe a témába, azt kellett tapasztalnunk, hogy a Magyar webáruházak többsége jelentősen le van maradva a külföldi konkurenciától. Ezt jól mutatja a Magyar webáruházak alacsony konverziója és a kiskereskedelmi forgalomban elért aránya (2%, ez az arány Nyugat-Európában 18%).

Ez a felismerés ösztönözte a Zöld Hétfő szolgáltatás indítását is. Célunk a webáruházak, az internetes kereskedők segítése, fejlesztése, konverziójának növelése.

Ebbe a stratégiába illeszkedik az Ingyenes Szállítás Nap és a Zöld Hétfő napok (minden hónap első hétfője) megszervezése is.

Az internetes vásárlás talán egyetlen hátránya a termék kiszállításához köthető, hiszen a vevő nem kapja meg azonnal a terméket és még a szállításért is fizetni kell. Az általunk szervezett eseményeken ez a hátrány eltűnik, így nem kérdés, hogy érdemes ezt kihasználni minden vásárlónak.

A szolgáltatás és a honlap üzemeltetője:

tr>

CégnévQ7 Kft.
Adószám22765817-3-14
Cégjegyzékszám14-09-310529 (Somogy Megyei Cégbíróság)
Székhely7400 Kaposvár, Baross G. u. 19/b fszt/2.
Levelezési cím7400 Kaposvár, Baross G. u. 19/b fszt/2.
Telefon, fax(+36-30) 640-6488
e-mailzoldhetfo(kukac)gmail.com
Gróf Ákos vezető elemző 

Kérjük írja meg kérdését, észrevételét az eseményekkel kapcsolatban!